Vystrojíme vám veselku od obřadu, přes hostinu až po svatební noc.
BIO Hořčice jemná
Složení: ocet, voda, hořčičné semínko, třtinový cukr, sůl, koření. Bez konzervantu.
Suroviny pocházející z ekologického zemědělství. CZ-BIO-002.
Průměrný obsah živin ve 100 g:
Energetická hodnota: 611 kJ / 146 kcal.
Energetická hodnota: 611 kJ / 146 kcal.
Tuky: 5,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g.
Sacharidy: 18 g, z toho cukry: 16 g.
Bílkoviny: 4,7 g. Sůl: 5,3 g.
Doporučujeme podávat k:
červenému masu, bílému masu, drůbeži (kuřeti, krůtě, králíkovi, huse), podávaným za studena i za tepla. K rybám grilovaným, pečeným, studeným uzeninám, šunce, k teplým párkům, klobásům. K přípravě octových omáček, ke studeným i teplým omáčkám.
Zrání hořčice:
Hořčice je produkt, který se s plynoucím časem vyvíjí a dozrává. Na začátku je velmi ostrá. S přibývajícími měsíci zrání ostrost klesá a zároveň se postupně rozvíjí harmonie chuti. I když se chutě různí, můžeme říct, že chuťově je hořčice nejvyváženější zhruba 4-5 měsíců od výroby. Někteří klienti si nechávají „dozrát“ hořčici doma, aby odpovídala co nejvíce jejich chuti.
Hořčici skladujte při teplotách od 1°C do 20°C. Chraňte ji před přímým slunečním světlem. Dlouhodobým působením světla se mění jak její barva, tak i její chuť. Po otevření uchovejte v chladu.
Tajemství přírodního třtinového cukru spočívá ve vyšším obsahu zbytkové melasy. Třtinový cukr je přírodní, chemicky nezpracovávaný, takže na rozdíl od bílého cukru neztrácí vitamíny a minerály, enzymy, stopové látky, vlákninu a neobsahuje žádné zbytkové chemické látky.
Parametry
- Velikost balení
- 205g